Tub lichid de curățare concentrat

150,00 lei

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Oferta cu preț redus este valabilă exclusiv pentru comenzile plasate online.

Lichidul de curățare concentrat TRACOE Tube Clean reprezintă o soluție eficientă pentru curățarea și întreținerea tuburilor de traheostomie, stomei, butoanelor de grilă și a pieselor de schimb, precum și a accesoriilor corespunzătoare. Ambalat într-un recipient de 250ml, acest lichid concentrat oferă o formulă puternică, cu un timp de expunere scurt, pentru a asigura curățarea rapidă și eficientă a dispozitivelor medicale.

Enzimele conținute în formula sa au rolul de a facilita procesul de curățare, asigurând îndepărtarea eficientă a impurităților și a reziduurilor. Acest lichid concentrat permite aproximativ 100 de aplicații, cu o doză recomandată de aproximativ 2,5 ml la 500 ml de apă, oferind astfel o soluție economică și durabilă pentru nevoile de întreținere a dispozitivelor medicale.

Indispensabil în rutina de îngrijire a pacienților cu traheostomie, lichidul de curățare TRACOE Tube Clean se evidențiază prin eficacitatea sa și capacitatea de a menține un nivel înalt de igienă. Alegerea ideală pentru profesioniștii din domeniul sănătății, acest lichid concentrat contribuie la asigurarea unei îngrijiri de calitate și la prelungirea duratei de viață a dispozitivelor medicale esențiale.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tub lichid de curățare concentrat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tub lichid de curățare concentrat
Tub lichid de curățare concentrat

150,00 lei

Canule Traheale
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Tub lichid de curățare concentrat