Percutan Tracoe - set complet pentru traheostomie

CLARFON lansează produsul Percutan (set complet pentru traheostomie) fabricat de TRACOE lider mondial în soluții și produse pentru pacienții laringectomizati și traheostomizati. 

 

Percutan SET este un Kit Inovator de inserție a canulei traheale pentru pacienții ce au nevoie de Traheostomie în urgențele medicale.

În situații urgente, cu un produs de calitate poți salva o viață!

Percutan (set complet pentru traheostomie) fabricat de TRACOE

Percutan SET este Inovator prin faptul ca este singurul kit ce oferă beneficii prin forma ovala, gândită să nu traumatizeze cartilajul traheei, inserția facandu-se usor, avand un manson de silicon pliabil pentru nivelarea cu diametrul canulei, un opritor de 15 mm ce protejează inserția.

Kit-ul contine urmatoarele :

 – Bisturiu;

 – Seringă;

 – Ac de puncție cu cateter de Teflon;

 – Fir de Ghidare din NitiNol rezistent la îndoire;

 – Dilatator de inserție scurt;

 – Cateter de ghidare cu opritor de siguranță;

 – Dilatator Hidrofilic TRACOE (devine alunecos la umezire);

–  4 comprese și set de canule.

Canulele Tracoe sunt calitative si gândite să rezolve problemele de: extragere lichid prin pompita, de stopare lichid prin balonas, de reglare presiune prin balon pompita de mobilitate gat, prin rama flexibila, de filtrare HME cu supapa pentru oxygen, de vorbire prin fenestrarea și biocompatiblitate prin materiale de calitate.

Canula Traheala cu Balonas si Linie de Aspirație

TRACOE comfort: Tuburile sunt extrem de confortabile pentru termen lung, acestea au fost în mod tradițional fabricate manual în ultimele șase decenii. Acestea se caracterizează prin moliciune și flexibilitate, sunt deosebit de economice datorită durabilității lor.


TRANSPARENTE, MOI ȘI FLEXIBILE
TRACOE tuburile de traheostomie de confort sunt fabricate din material polimeric (fără DEHP), ceea ce le face atât de moi, cât și foarte ușoare. NU trebuie să fie îndepărtate pentru terapia cu raze X sau cu cobalt. Un tub confort TRACOE cântărește aproximativ o treime dintr-un tub convențional de argint de aceeași mărime. Pentru ca sunt transparente, este foarte ușor să se asigure curatarea lor. 


CONFORTABILE

După cum sugerează și numele, tuburile confort TRACOE sunt proiectate pentru a fi la fel de confortabile pentru purtătorii permanenți după traheostomie sau laringectomie. Aspectul lor discret este un beneficiu suplimentar. Pentru a asigura o calitate optimă, acestea sunt încă realizate manual – un efort suplimentar care oferă confort maxim pentru pacient.


DIMENSIUNI ȘI MODELE

Toate tipurile de tuburi sunt disponibile în mai multe modele și dimensiuni diferite. Aceasta optiune facilitează selectarea tubului adecvat pentru anatomia respectivă a pacientului. Lungimea tubului confort plus este standard șau extra lung. 

Este necesar sa consultați medicul pentru a va spune exact ce dimensiune și ce model aveți nevoie. 

TRACOE EXPERC SET TWIST

Setul contine: 

– 1 tub de traheostomie TRACOE twist cu manșetă de joasă presiune și insertor atraumatic (REF 301-P), 

– Set de dilatare TRACOE experc (REF 520)


INOVAȚIE

Caracteristica setului TRACOE experc twist este sistemul de inserție atraumatică a tuburilor. Vârful său are un manșon de silicon pliabil care acoperă fără probleme diferența de diametru dintre insertor și capătul tubului. Insertorul excelează, de asemenea, printr-o potrivire precisă în tub și o oprire la conectorul de 15 mm. Odată ce tubul este în trahee, insertorul este scos din tub. În acest fel, manșonul de silicon se ridică pentru a facilita îndepărtarea sa ușoară.


AVANTAJE

Dilatarea se realizează cu ajutorul tehnicii Ciaglia într-un singur pas. Insertorul atraumatic netezește diferența de diametru dintre capătul tubului și insertor. Acest lucru minimizează riscul de rănire la introducerea tubului de traheostomie în trahee. Oprirea de la conectorul de 15 mm previne ca insertorul să fie introdus prea mult în tub, ceea ce reduce și mai mult riscul de rănire. Tuburile cu sistem de inserție disponibile separat pot fi utilizate și pentru reinserția într-un traheostom creat percutanat și/sau pentru schimbarea tuburilor; dacă este necesar, în combinație cu firul de ghidare Seldinger.

TRACOE experc Set twist

TRACOE experc Set vario

Experc Set twist plus

Experc Set vario XL

Canule Traheale
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0