PROVOX® MICRON HME™ – Canule Traheale

PROVOX® MICRON HME™

Nu doar un filtru HME, ci şi un filtru eficient pentru bacterii, viruşi şi praf

  1. Un filtru bacterian şi viral foarte eficient (≥99%)
  2. Reduce tusea şi producţia de mucus

Vă rugăm luaţi aminte: capacitatea de filtrare Provox Micron poate varia în funcție de mărimea, forma şi viteza particulelor din aer.
Non-steril, de unică folosire.

45,00 lei

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Category:

PROVOX® MICRON HME™ este mult mai mult decât un simplu filtru HME, este o soluție avansată pentru filtrarea eficientă a bacteriilor, virușilor și prafului, asigurându-vă o protecție completă în timp ce vă bucurați de o respirație confortabilă.

Cu un filtru bacterian și viral extrem de eficient (≥99%), PROVOX® MICRON HME™ asigură o barieră puternică împotriva particulelor nocive din aer, oferindu-vă un mediu respirator curat și sigur. Acest filtru nu numai că protejează împotriva bacteriilor și virușilor, ci contribuie și la reducerea tusei și a producției de mucus, contribuind la o experiență respiratorie superioară.

Este important să rețineți că capacitatea de filtrare a Provox Micron poate varia în funcție de mărimea, forma și viteza particulelor din aer, însă acest filtru este proiectat pentru a oferi o eficiență înaltă într-o varietate de medii și situații.

PROVOX® MICRON HME™ este un produs non-steril, de unică folosință, oferindu-vă o soluție practică și igienică pentru gestionarea umidificării și filtrării aerului. Este alegerea ideală pentru cei care caută un nivel sporit de protecție și confort respirator în orice context.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROVOX® MICRON HME™”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROVOX® MICRON HME™
PROVOX® MICRON HME™

45,00 lei

Canule Traheale
Logo

Cerere ofertă produs

PROVOX® MICRON HME™

Vă rugăm apăsați "TRIMITE" și așteptați câteva secunde până se înregistrează cererea.