PROVOX® ACTIVALVE® – Canule Traheale

PROVOX® ACTIVALVE®

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Category:

Butonul fonator este o proteză vocală din plastic, de obicei format din silicon de calitate medicală. Acesta va fi plasata între esofagul tău și trahee în timpul laringectomiei totale sau într-o puncție secundară. Proteza vocală are două flanșe pentru a o menține în loc – una în partea laterală a esofagului și una în partea laterală a traheei. Între aceste flanșe, există un tub mai mic care conține o supapă unidirecțională.
Această supapă se va deschide atunci când vorbiți și se va închide în timp ce respirați și mâncați, pentru a preveni intrarea oricărui corp străin în traheea ta (de ex. Salivă, mâncare sau băutură).

Ocluzându-vă stomacul, aerul expirat va fi redirecționat prin proteza vocală în esofag. Pe măsură ce acest aer circulă prin esofag, țesutul va vibra și va crea un sunet. Aceasta se numește vorbire traheoesofagiană (vorbire TE).

În aceste zile vorbirea traheoesofagiană s-a dovedit a fi cea mai reușită metodă pentru a putea vorbi din nou după o laringectomie totală.

Proteza fonatorie cu durată de viaţă prelungită a dispozitivului.

  • Durată prelungită de viaţă – reduce nevoia înlocuirilor frecvente la majoritatea pacienţilor care experimentează o durată scurtă de viaţă a dispozitivului
  • Disponibil în trei variante de putere: Light (Uşoară), Strong (Puternică) şi XtraStrong (Extra Puternică)

Non-steril, de unică folosinţă
Include: 1 proteză de voce Provox ActiValve, 1 instrument de inserţie de unică folosire, 2 Perii Provox, 1 Lubrifiant Provox ActiValve, 1 Mufă Provox, 2 Carduri de Utilizator, 1 Card de Urgenţă

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROVOX® ACTIVALVE®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Canule Traheale
Logo

Cerere ofertă produs

PROVOX® ACTIVALVE®

Vă rugăm apăsați "TRIMITE" și așteptați câteva secunde până se înregistrează cererea.