Arhive Laringofon vibrator laringian - Canule Traheale

Laringofon vibrator laringian

Filter

Afișez toate cele 2 rezultate

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
PROVOX® SOLATONE PLUS™

PROVOX® SOLATONE PLUS™

2.490,00 lei
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
PROVOX® TRUTONE EMOTE™

PROVOX® TRUTONE EMOTE™

3.550,00 lei

Este un dispozitiv medical folosit de cei care au suferit o operatie de indepartare a corzilor vocale. Laringofonul se pune in contact zona gatului acolo unde nu exista cicatrici vizibile ale operatiei, identificandu-se locul cel mai moale la palpare. Vorbirea se produce datorita vibratiilor sunetelor care se transmit in cavitatea faringelui, iar prin miscarea mandibulei sunetul emis va fi unul metalic, dar audibil.

Purtatorul trebuie sa fie instruit ca procesul de vorbire va fi unul diferit fata de cel normal, acesta avand nevoie de anumite exercitii de respiratie cat si de incurajare din partea familiei.

Datorita evolutiei tehnologiei, azi exista laringofoane foarte perfomante care acopera o gama larga de cerinte ale pacientilor. Dispozitivele sunt dotate cu acumulatori de rezerva, cu butoane pentru reglarea intensitatii si tonalitatii vocii, cat si cu diferite optiuni ergonomice.

LARINGOFONUL TRUTONE EMOTE

Este ultima generatie tehnologica din domeniul protezelor fonatorii, oferindu-va multiple caracteristici pentru o mai buna calitate a vietii. Usor si cu un design ergonomic, laringofonul Trutone dispune de butoane pentru schimbarea tonalitatii si a volumului, de un incarcator ce poate fi adaptat si la portul USB al calculatorului dumneavoastra, un timp de utilizare crescut datorita acumulatorului special de care dispune cat si numeroase functii speciale, adaptate pentru nevoile dumneavoastra.

La achizionarea Laringofonului Trutone, veti primi consiliere protetica de la specialistii nostri pentru ca perioada de acomodare sa fie una cat mai usoara, cat si garantia de 2 ani pentru orice interventie de reparatie a laringofonului.

Canule Traheale
Logo