Acordul de marketing - Canule Traheale

Bine ați venit la Canule-traheale.ro! Vă mulțumim că sunteți interesat de campaniile noastre de marketing și de promoțiile pe care le oferim. Pentru a vă furniza cele mai recente informații și oferte personalizate, vom prelua numărul dvs. de telefon și adresa de email. Respectăm confidențialitatea și ne dorim să vă asigurăm că datele dvs. personale vor fi tratate cu cea mai mare grijă.

  1. Consimțământul dvs.

Prin alegerea de a ne furniza numărul de telefon și adresa de email, sunteți de acord să primiți comunicări de marketing de la Clarfon. Aceste comunicări pot include, dar nu se limitează la:

  1. Utilizarea și protecția datelor dvs. personale

Datele dvs. personale, inclusiv numărul de telefon și adresa de email, vor fi utilizate exclusiv în scopuri de marketing de către Clarfon. Nu vom dezvălui sau vinde aceste informații către terți fără consimțământul dvs. explicit.

Pentru a vă asigura securitatea datelor dvs., implementăm măsuri de protecție și securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau utilizarea incorectă a informațiilor personale.

  1. Retragerea consimțământului

Dacă doriți să renunțați la primirea comunicărilor de marketing de la noi, vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Vă oferim opțiunea de a vă dezabona de la aceste comunicări prin link-ul de dezabonare furnizat în fiecare e-mail primit de la noi sau prin contactarea echipei noastre de asistență.

  1. Politica de confidențialitate

Detaliile complete privind colectarea și utilizarea datelor dvs. personale pot fi găsite în politica noastră de confidențialitate. Vă recomandăm să o citiți cu atenție pentru a avea o înțelegere clară a modului în care tratăm și protejăm informațiile dvs. personale.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau solicitări suplimentare cu privire la utilizarea datelor dvs. personale sau la politica noastră de marketing, vă rugăm să ne contactați la 031.9111

Vă mulțumim că ați ales să fiți parte din comunitatea noastră. Apreciem încrederea acordată și ne angajăm să vă oferim cele mai bune oferte și servicii de calitate.

Echipa Canule-traheale.ro

Canule Traheale
Logo