PROVOX® TRUTONE EMOTE™ - Canule Traheale

PROVOX® TRUTONE EMOTE™

3.550,00 lei

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Este un dispozitiv medical folosit de cei care au suferit o operatie de indepartare a corzilor vocale. Laringofonul se pune in contact zona gatului acolo unde nu exista cicatrici vizibile ale operatiei, identificandu-se locul cel mai moale la palpare. Vorbirea se produce datorita vibratiilor sunetelor care se transmit in cavitatea faringelui, iar prin miscarea mandibulei sunetul emis va fi unul metalic, dar audibil.

Purtatorul trebuie sa fie instruit ca procesul de vorbire va fi unul diferit fata de cel normal, acesta avand nevoie de anumite exercitii de respiratie cat si de incurajare din partea familiei.

Datorita evolutiei tehnologiei, azi exista laringofoane foarte perfomante care acopera o gama larga de cerinte ale pacientilor. Dispozitivele sunt dotate cu acumulatori de rezerva, cu butoane pentru reglarea intensitatii si tonalitatii vocii, cat si cu diferite optiuni ergonomice.

LARINGOFONUL PROVOX DIGITAL

Este ultima generatie tehnologica din domeniul protezelor fonatorii, oferindu-va multiple caracteristici pentru o mai buna calitate a vietii. Usor si cu un design ergonomic, laringofonul Provox dispune de butoane pentru schimbarea tonalitatii si a volumului, de un incarcator ce poate fi adaptat si la portul USB al calculatorului dumneavoastra, un timp de utilizare crescut datorita acumulatorului special de care dispune cat si numeroase functii speciale, adaptate pentru nevoile dumneavoastra.

La achizionarea Laringofonului Provox, veti primi consiliere protetica de la specialistii nostri pentru ca perioada de acomodare sa fie una cat mai usoara, cat si garantia de 2 ani pentru orice interventie de reparatie a laringofonului.

Asistenţă de înaltă calitate pentru exprimare mai naturală

  • Permite variaţia tonului vocii pentru a permite ca emoţiile dumneavoastră să fie auzite
  • Permite schimbări ale volumului vocii, de la şoaptă la ton ridicat
  • Simplu şi uşor de utilizat
  • Inteligibilitate ridicată
  • Model confortabil, ergonomic şi fluid
  • Durată de viaţă a bateriei de până la o lună şi încărcare USB

Include: Capac de sunet extra-precis, Baterie reîncărcabilă, Adaptor oral, Tuburi orale, Încărcător USB.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROVOX® TRUTONE EMOTE™”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROVOX® TRUTONE EMOTE™
PROVOX® TRUTONE EMOTE™

3.550,00 lei

Canule Traheale
Logo

Cerere ofertă produs

PROVOX® TRUTONE EMOTE™

Vă rugăm apăsați "TRIMITE" și așteptați câteva secunde până se înregistrează cererea.