Provox® TubeBrush 8mm - Canule Traheale

Provox® TubeBrush 8mm

20,00 lei

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Provox® TubeBrush 8mm este un instrument specializat folosit pentru curățarea Provox LaryTube și Provox LaryButton. Acest dispozitiv a fost conceput pentru a asigura o curățare eficientă și adecvată a acestor componente ale protezei vocale, contribuind astfel la menținerea igienei și prelungirea duratei de viață a dispozitivului.

Prin caracteristicile sale de non-sterilitate și destinație pentru utilizarea de către un singur pacient, Provox® TubeBrush 8mm oferă o soluție igienică și personalizată. De asemenea, capacitatea sa de reutilizare adaugă un aspect practic, permițând utilizatorilor să beneficieze de continuitate în întreținerea protezei vocale.

Acest instrument este proiectat pentru a satisface nevoile specifice de curățare ale Provox LaryTube și Provox LaryButton, oferind un mijloc eficient și sigur de menținere a acestora în condiții optime de igienă.

În concluzie, Provox® TubeBrush 8mm reprezintă o componentă esențială în rutina de întreținere a protezei vocale, asigurând curățarea adecvată a Provox LaryTube și Provox LaryButton. Fiind non-steril și reutilizabil, acest dispozitiv se aliniază cu nevoile individuale ale utilizatorilor și contribuie la menținerea sănătății și funcționalității protezei vocale.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® TubeBrush 8mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Provox® TubeBrush 8mm
Provox® TubeBrush 8mm

20,00 lei

Canule Traheale
Logo

Cerere ofertă produs

Provox® TubeBrush 8mm

Vă rugăm apăsați "TRIMITE" și așteptați câteva secunde până se înregistrează cererea.