PROVOX® XTRAFLOW™ HME – Canule Traheale

PROVOX® XTRAFLOW™ HME

PROVOX® XTRAFLOW™ HME redefinește experiența respiratorie în timpul activităților fizice, oferindu-vă o ușurare semnificativă. Acest filtru HME de înaltă performanță este conceput pentru a vă facilita respirația, fiind partenerul ideal în timpul zilei, când vă implicați activ în activități fizice.

  1. Rezistenţă scăzută la respiraţie
  2. Reduce tusea şi producţia de mucus
  3. Ocluzie uşoară a stomei
  4. Model profil scurt

19,00 lei

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Category:

Principala caracteristică a acestui filtru este rezistența scăzută la respirație, asigurând un flux aerian liniștit și fără eforturi excesive. PROVOX® XTRAFLOW™ HME nu doar vă ușurează respirația, ci contribuie și la reducerea tusei și a producției de mucus, oferindu-vă un confort respirator îmbunătățit în timpul activităților cotidiene.

Cu un design cu profil scurt și o ocluzie ușoară a stomei, acest filtru HME facilitează exprimarea și se integrează perfect în stilul dvs. de viață activ. Este un produs non-steril, de unică folosință, proiectat pentru a vă oferi eficiență și comoditate în gestionarea umidificării în cadrul utilizării sistemelor PROVOX®.

PROVOX® XTRAFLOW™ HME este alegerea perfectă pentru cei care doresc să-și mențină activitatea fizică cu un efort minim și să beneficieze de un confort respirator sporit în orice moment al zilei.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROVOX® XTRAFLOW™ HME”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROVOX® XTRAFLOW™ HME
PROVOX® XTRAFLOW™ HME

19,00 lei

Canule Traheale
Logo

Cerere ofertă produs

PROVOX® XTRAFLOW™ HME

Vă rugăm apăsați "TRIMITE" și așteptați câteva secunde până se înregistrează cererea.