PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™ – Canule Traheale

PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Category:

PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™ reprezintă o soluție inovatoare care oferă libertatea de a vorbi fără a utiliza mâinile. Conceput pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorilor, acest dispozitiv este disponibil în patru membrane diferite, fiecare adaptată pentru a furniza o experiență de vorbire specifică: Light, Medium, Strong și XtraStrong.

Un aspect semnificativ al PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™ constă în posibilitatea vorbirii fără a fi nevoie să utilizați mâinile, oferind astfel un grad sporit de libertate și confort. Membranele multiple disponibile permit utilizatorilor să aleagă nivelul potrivit de rezistență pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele lor individuale.

Produsul este non-steril și destinat utilizării de către un singur pacient, oferind în același timp opțiunea de a fi reutilizat. Această caracteristică adaugă un aspect practic, permițând utilizatorilor să beneficieze de continuitate și durabilitate pe termen lung.

În concluzie, PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™ reprezintă o alegere inovatoare pentru cei care doresc să vorbească fără a utiliza mâinile, oferind opțiuni personalizate în funcție de preferințe și necesități individuale. Fiind non-steril și reutilizabil, acest dispozitiv asigură o soluție convenabilă și eficientă pentru persoanele care au nevoie de o proteză vocală.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™
PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™
Canule Traheale
Logo

Cerere ofertă produs

PROVOX® FREEHANDS FLEXIVOICE™

Vă rugăm apăsați "TRIMITE" și așteptați câteva secunde până se înregistrează cererea.