Provox® Protector Air - Canule Traheale

Provox® Protector Air

Provox® Protector Air este un protector ușor pentru stomă, ideal pentru utilizatorii cu secreții viscoase lipicioase.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Category:

Caracteristici principale:

  1. Protecție Eficientă: Concepționat cu un singur strat, acest protector este ușor de respirat și oferă o barieră eficientă împotriva secrețiilor viscoase.
  2. Material Moale și Confortabil: Fabricat dintr-un material moale și confortabil, ușor de șters, asigurând o experiență plăcută pentru utilizator.
  3. Mecanism de Închidere Ușor și Blocare Moale: Prevăzut cu un mecanism de închidere facil și o blocare moale, asigură siguranța și confortul utilizatorului în utilizarea zilnică.
  4. Pre-Shrunk Materials: Materialele au fost pre-shrunk înainte de a fi cusute împreună, asigurând un produs final stabil și fiabil.
  5. Îngrijire Ușoară: Se poate spăla manual de până la trei ori, facilitând întreținerea și prelungind viața utilă a produsului.
  6. Non-Steril, Destinat Utilizării unui Singur Pacient: Este un produs non-steril și este destinat utilizării exclusive de către un singur pacient, oferind o soluție igienică și personalizată.

Provox® Protector Air reprezintă o alegere excelentă pentru cei care se confruntă cu secreții viscoase și caută un protector eficient, confortabil și ușor de întreținut pentru stomă.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® Protector Air”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Provox® Protector Air
Provox® Protector Air
Canule Traheale
Logo

Cerere ofertă produs

Provox® Protector Air

Vă rugăm apăsați "TRIMITE" și așteptați câteva secunde până se înregistrează cererea.