Provox® XtraFlangeTM

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Oferta cu preț redus este valabilă exclusiv pentru comenzile plasate online.
Category:

Provox® XtraFlangeTM reprezintă o soluție inovatoare care permite rezolvarea scurgerilor periprostetice fără a fi necesară înlăturarea protezei vocale. Acest dispozitiv oferă o modalitate eficientă și convenabilă de a gestiona scurgerile în jurul protezei vocale, contribuind astfel la menținerea unei funcționalități optime a dispozitivului.

Un aspect semnificativ al Provox® XtraFlangeTM constă în caracteristica sa de a permite rezolvarea scurgerilor periprostetice fără a necesita înlăturarea protezei vocale. Acest lucru simplifică procesul de gestionare a problemelor legate de scurgeri, oferind utilizatorilor o soluție mai rapidă și mai comodă.

Produsul este furnizat sub formă sterilă și este destinat utilizării de către un singur pacient, asigurând astfel o soluție igienică și personalizată pentru fiecare utilizator în parte.

În concluzie, Provox® XtraFlangeTM reprezintă o inovație în domeniul gestionării scurgerilor periprostetice, oferind o soluție eficientă și convenabilă fără a necesita înlăturarea protezei vocale. Fiind furnizat sub formă sterilă și destinat utilizării individuale, acest dispozitiv se aliniază cu standardele ridicate de igienă și oferă utilizatorilor o opțiune practică pentru gestionarea problemelor specifice protezelor vocale.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® XtraFlangeTM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Provox® XtraFlangeTM
Provox® XtraFlangeTM

Canule Traheale
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® XtraFlangeTM