Provox® Plug & Provox® Vega™ Plug

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Oferta cu preț redus este valabilă exclusiv pentru comenzile plasate online.
Category:

Provox® Plug & Provox® Vega™ Plug reprezintă un set de dispozitive de prim ajutor concepute pentru a opri temporar scurgerile prin proteza vocală. Aceste produse oferă o soluție rapidă și eficientă pentru gestionarea situațiilor în care este necesară oprirea temporară a scurgerilor prin proteza vocală.

Atât Provox® Plug, cât și Provox® Vega™ Plug sunt non-sterile și destinate utilizării de către un singur pacient, asigurând astfel o soluție igienică și personalizată. Capacitatea de reutilizare adaugă un aspect practic, permițând utilizatorilor să beneficieze de continuitate în gestionarea problemelor legate de proteza vocală.

Setul include, de asemenea, Provox Brush, un instrument specializat pentru curățarea zilnică a protezei vocale. Această adiție în set contribuie la menținerea igienei protezei vocale și la prelungirea duratei de viață a dispozitivului.

Este important de menționat că Provox® Vega™ Plug este proiectat să se potrivească protezelor vocale Provox Vega, în timp ce Provox® Plug este destinat protezelor vocale Provox ActiValve.

În concluzie, Provox® Plug & Provox® Vega™ Plug furnizează un pachet complet pentru gestionarea eficientă a scurgerilor prin proteza vocală, oferind utilizatorilor atât un instrument de prim ajutor, cât și un mijloc de menținere a igienei. Fiind non-sterile și reutilizabile, aceste dispozitive se integrează într-un context de utilizare individualizat, oferind soluții personalizate pentru diferite tipuri de proteze vocale.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® Plug & Provox® Vega™ Plug”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Provox® Plug & Provox® Vega™ Plug
Provox® Plug & Provox® Vega™ Plug

Canule Traheale
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox® Plug & Provox® Vega™ Plug