Provox® TubeHolder - Canule Traheale

Provox® TubeHolder

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Category:

Provox® TubeHolder a fost dezvoltat exclusiv pentru utilizarea cu Provox LaryTube și Provox LaryButton. Acest dispozitiv este conceput special pentru utilizatorii cu piele sensibilă în jurul stomei traheale.

Prin utilizarea Provox® TubeHolder, se asigură o fixare sigură și confortabilă a Provox LaryTube și Provox LaryButton, menținând în același timp un grad ridicat de confort pentru utilizatorii cu piele sensibilă în zona traheostomei. Acest suport oferă o soluție eficientă pentru a se potrivi nevoilor specifice ale acestui tip de utilizatori.

Este important de menționat că Provox® TubeHolder contribuie la crearea unui mediu stabil și protejat în jurul stomei traheale, contribuind astfel la menținerea sănătății pielii și a funcționalității protezei vocale. Acest dispozitiv reprezintă o componentă esențială pentru utilizatorii care necesită o atenție specială din partea dispozitivelor lor de protezare vocală.

În concluzie, Provox® TubeHolder oferă o soluție dedicată și confortabilă pentru fixarea Provox LaryTube și Provox LaryButton, adresându-se în mod specific utilizatorilor cu piele sensibilă în jurul stomei traheale, contribuind astfel la o experiență mai plăcută și mai sigură în utilizarea protezei vocale.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® TubeHolder”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Canule Traheale
Logo

Cerere ofertă produs

Provox® TubeHolder

Vă rugăm apăsați "TRIMITE" și așteptați câteva secunde până se înregistrează cererea.