Provox®Adhesive Strip™

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Oferta cu preț redus este valabilă exclusiv pentru comenzile plasate online.
Category:

Provox® Adhesive Strip™ servește ca o bandă adezivă suplimentară, oferind o etanșare adițională pentru proteza Provox Luna în timpul dușului.

Caracteristici principale:

  1. Etanșare Adezivă Suplimentară: Această bandă este concepută pentru a furniza un strat suplimentar de etanșare aderentă, contribuind la fixarea sigură a protezei Provox Luna.
  2. Protecție în Timpul Dușului: Este special creată pentru a proteja proteza Provox Luna de expunerea la apă în timpul dușului, asigurând integritatea etanșării adezive.
  3. Convenient și Ușor de Aplicat: Banda este proiectată pentru o aplicare ușoară, permițând utilizatorilor să îmbunătățească cu ușurință etanșarea aderentă a protezei Provox Luna.
  4. Protecție Personalizată: Oferă o soluție personalizată pentru persoanele care utilizează proteza Provox Luna, abordând necesitatea de protecție suplimentară în timpul anumitor activități.

Provox® Adhesive Strip™ reprezintă un accesoriu practic pentru utilizatorii protezei Provox Luna, furnizând un strat suplimentar de securitate și protecție, în special în timpul expunerii la apă în timpul dușului. Este conceput pentru a completa sistemul Provox Luna, contribuind la confortul general și la fiabilitatea etanșării aderente.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox®Adhesive Strip™”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Provox®Adhesive Strip™
Provox®Adhesive Strip™

Canule Traheale
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Provox®Adhesive Strip™