Sistem Prindere Canula Traheala – Canule Traheale

Sistem Prindere Canula Traheala

30,00 lei

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Category:

Sistemul de Prindere pentru Canula Traheal─â este conceput special pentru nou-n─âscu╚Ťi, sugari ╚Öi copii, asigur├ónd o fixare sigur─â ╚Öi confortabil─â a canulei traheale. Iat─â detalii despre acest sistem:

Caracteristici principale:

  1. Culoare Albă și Căptușit: Prezentând o culoare albă și fiind căptușit, sistemul oferă un aspect curat și confortabil pentru utilizator.
  2. Format din Dou─â P─âr╚Ťi: Construit ├«n dou─â p─âr╚Ťi, sistemul permite reglarea lungimii ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile specifice ale utilizatorului.
  3. Reglabil ├«n Lungime: Designul reglabil ├«n lungime ofer─â flexibilitate ╚Öi personalizare pentru a asigura o potrivire corespunz─âtoare ├«n func╚Ťie de dimensiunile individuale.
  4. Închidere cu Cârlig și Buclă: Sistemul este dotat cu o închidere sigură cu cârlig și buclă, ușor de utilizat și care oferă stabilitate în fixare.
  5. Potrivit pentru Nou-N─âscu╚Ťi, Sugari ╚Öi Copii: Conceput special pentru cei mici, sistemul se adapteaz─â nevoilor de prindere pentru nou-n─âscu╚Ťi, sugari ╚Öi copii.

Dimensiuni:

  • Lungime Maxim─â Aproximativ─â: 29 cm
  • L─â╚Ťimea Curelei pentru G├ót Aproximativ─â: 2,6 cm

Unitate de Ambalare: 1 unitate

Acest sistem de prindere pentru canula traheal─â ofer─â o solu╚Ťie practic─â ╚Öi ajustabil─â pentru asigurarea stabilit─â╚Ťii ╚Öi confortului ├«n utilizarea canulei traheale la nou-n─âscu╚Ťi, sugari ╚Öi copii.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem Prindere Canula Traheala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sistem Prindere Canula Traheala
Sistem Prindere Canula Traheala
Canule Traheale
Logo

Cerere ofert─â produs

Sistem Prindere Canula Traheala

V─â rug─âm ap─âsa╚Ťi "TRIMITE" ╚Öi a╚Ötepta╚Ťi c├óteva secunde p├ón─â se ├«nregistreaz─â cererea.