Sistem Prindere Canula Traheala

30,00 lei

Added to wishlistRemoved from wishlist 1
Add to compare
Oferta cu preț redus este valabilă exclusiv pentru comenzile plasate online.
Category:

Sistemul de Prindere pentru Canula Traheală este conceput special pentru nou-născuți, sugari și copii, asigurând o fixare sigură și confortabilă a canulei traheale. Iată detalii despre acest sistem:

Caracteristici principale:

  1. Culoare Albă și Căptușit: Prezentând o culoare albă și fiind căptușit, sistemul oferă un aspect curat și confortabil pentru utilizator.
  2. Format din Două Părți: Construit în două părți, sistemul permite reglarea lungimii în funcție de necesitățile specifice ale utilizatorului.
  3. Reglabil în Lungime: Designul reglabil în lungime oferă flexibilitate și personalizare pentru a asigura o potrivire corespunzătoare în funcție de dimensiunile individuale.
  4. Închidere cu Cârlig și Buclă: Sistemul este dotat cu o închidere sigură cu cârlig și buclă, ușor de utilizat și care oferă stabilitate în fixare.
  5. Potrivit pentru Nou-Născuți, Sugari și Copii: Conceput special pentru cei mici, sistemul se adaptează nevoilor de prindere pentru nou-născuți, sugari și copii.

Dimensiuni:

  • Lungime Maximă Aproximativă: 29 cm
  • Lățimea Curelei pentru Gât Aproximativă: 2,6 cm

Unitate de Ambalare: 1 unitate

Acest sistem de prindere pentru canula traheală oferă o soluție practică și ajustabilă pentru asigurarea stabilității și confortului în utilizarea canulei traheale la nou-născuți, sugari și copii.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem Prindere Canula Traheala”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sistem Prindere Canula Traheala
Sistem Prindere Canula Traheala

30,00 lei

Canule Traheale
Logo
Register New Account
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Sistem Prindere Canula Traheala