Valva Fonatorie – Canule Traheale

Valva Fonatorie

160,00 lei

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Category:

Valva Fonatorie TRACOE Phone Assist este o supap─â de vorbire conceput─â pentru a permite comunicarea vocal─â. Aceasta are caracteristici cheie:

  1. Culoare Strălucitoare: Dispune de o culoare strălucitoare, facilitând identificarea și manipularea acesteia.
  2. Port de Alimentare cu Oxigen: Dotat─â cu un port special pentru alimentarea cu oxigen, oferind suport suplimentar pentru nevoile respiratorii ale utilizatorului.
  3. Alimentare cu Aer Din Lateral: Dispune de alimentare cu aer din lateral, contribuind la confortul respirator al utilizatorului.
  4. Reglabil─â la Infinit: Caracteristica de reglare la infinit permite ajustarea fluxului vocal ├«n mod precis ╚Öi personalizat ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele individuale.
  5. Compatibilitate Universală: Poate fi atașată la orice tub fenestrat cu un conector de 15 mm, oferind versatilitate în utilizare.
  6. Ambalaj Steril: Fiecare unitate este ambalat─â individual ╚Öi steril─â, garant├ónd igien─â ╚Öi siguran╚Ť─â ├«n utilizare.

Avertisment: Aceast─â valv─â fonatorie nu trebuie utilizat─â de c─âtre pacien╚Ťii laringectomiza╚Ťi. Este important s─â fie utilizat─â doar de c─âtre cei care au conservat capacitatea de a produce sunete vocale.

Valva Fonatorie TRACOE Phone Assist reprezint─â o solu╚Ťie eficient─â ╚Öi personalizabil─â pentru cei care doresc s─â-╚Öi rec├ó╚Ötige abilitatea de a vorbi dup─â interven╚Ťii chirurgicale specifice.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Valva Fonatorie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Canule Traheale
Logo

Cerere ofert─â produs

Valva Fonatorie

V─â rug─âm ap─âsa╚Ťi "TRIMITE" ╚Öi a╚Ötepta╚Ťi c├óteva secunde p├ón─â se ├«nregistreaz─â cererea.