Valva Vorbire DualCare, ref: 7741 - Canule Traheale

Valva Vorbire DualCare, ref: 7741

  • Funcționalitate Duală: Combină supapa de vorbire cu un Schimbător de Căldură și Umiditate (HME).
  • Comutare Rapidă: Trecerea între modul de vorbire și modul HME se face printr-o simplă întoarcere a capacului supapei de vorbire.
  • Modul de Vorbire: Permite vorbirea prin ghidarea aerului prin corzile vocale.
  • Modul HME: Economisește căldură și umiditate la expirare și furnizează la inhalare, reducând rezistența la respirație.
  • Ușor de Utilizat: Funcționarea simplă prin twist, fără necesitatea unor proceduri complicate.
  • Calitate și Inovație: Freevent DualCare reprezintă o evoluție a ProTrach®, aducând îmbunătățiri semnificative în funcționalitate și versatilitate.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Category:

Freevent DualCare™ reprezintă o soluție inovatoare ce combină o supapă de vorbire cu un Schimbător de Căldură și Umiditate (HME), oferind astfel posibilitatea vorbirii și susținând sănătatea plămânilor prin încălzirea și umidificarea importantă. Comutarea între modul de vorbire și modul HME se realizează extrem de rapid și ușor – printr-o simplă întoarcere a capacului supapei de vorbire!

Modul de Vorbire:

Freevent DualCare este setat în modul de vorbire prin întoarcerea capacului supapei de vorbire până când acesta se fixează în poziția de vorbire și membrana flexibilă acoperă orificiile supapei de vorbire. Când respirați, aerul este ghidat prin corzile vocale și iese prin gură. Astfel, supapa de vorbire face posibilă vorbirea. În modul de vorbire, nu există efect HME.

Modul HME:

Freevent DualCare este setat în modul HME prin întoarcerea capacului supapei de vorbire până când acesta se fixează în poziție. În modul HME, respirați atât la inhalare, cât și la expirare prin HME, economisind căldură și umiditate în timpul expirării și furnizând căldură și umiditate la inhalare. În modul HME, vorbirea nu este posibilă. În modul HME, rezistența la respirație este mai mică în comparație cu modul de vorbire.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Valva Vorbire DualCare, ref: 7741”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Valva Vorbire DualCare, ref: 7741
Valva Vorbire DualCare, ref: 7741
Canule Traheale
Logo

Cerere ofertă produs

Valva Vorbire DualCare, ref: 7741

Vă rugăm apăsați "TRIMITE" și așteptați câteva secunde până se înregistrează cererea.