Provox® Brush – Canule Traheale

Provox® Brush

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Provox® Brush este un instrument specializat proiectat pentru curățarea zilnică a protezei vocale. Cu o utilizare simplă și eficientă, acesta este conceput pentru a asigura igiena adecvată a protezei vocale, contribuind la menținerea sănătății și funcționalității acesteia. Caracterizat prin manevrabilitate ușoară, mânerul poate fi îndoit pentru a se adapta nevoilor individuale ale utilizatorului.

Un aspect distinctiv al Provox® Brush constă în capacitatea sa de a fi folosit pentru inserarea atât a Provox Plug, cât și a Provox Vega Plug, oferind astfel un instrument multifuncțional pentru întreținerea protezei vocale. De asemenea, este important de menționat că acest produs este destinat utilizării individuale, fiind conceput pentru a fi reutilizat de către același pacient.

În concluzie, Provox® Brush reprezintă un instrument practic și versatil, ușor de utilizat, care facilitează curățarea zilnică a protezei vocale, contribuind astfel la menținerea unei igiene adecvate și la prelungirea duratei de viață a dispozitivului.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provox® Brush”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Canule Traheale
Logo

Cerere ofertă produs

Provox® Brush

Vă rugăm apăsați "TRIMITE" și așteptați câteva secunde până se înregistrează cererea.