Tub lichid de curățare concentrat – Canule Traheale

Tub lichid de curățare concentrat

150,00 lei

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Lichidul de curățare concentrat TRACOE Tube Clean reprezintă o soluție eficientă pentru curățarea și întreținerea tuburilor de traheostomie, stomei, butoanelor de grilă și a pieselor de schimb, precum și a accesoriilor corespunzătoare. Ambalat într-un recipient de 250ml, acest lichid concentrat oferă o formulă puternică, cu un timp de expunere scurt, pentru a asigura curățarea rapidă și eficientă a dispozitivelor medicale.

Enzimele conținute în formula sa au rolul de a facilita procesul de curățare, asigurând îndepărtarea eficientă a impurităților și a reziduurilor. Acest lichid concentrat permite aproximativ 100 de aplicații, cu o doză recomandată de aproximativ 2,5 ml la 500 ml de apă, oferind astfel o soluție economică și durabilă pentru nevoile de întreținere a dispozitivelor medicale.

Indispensabil în rutina de îngrijire a pacienților cu traheostomie, lichidul de curățare TRACOE Tube Clean se evidențiază prin eficacitatea sa și capacitatea de a menține un nivel înalt de igienă. Alegerea ideală pentru profesioniștii din domeniul sănătății, acest lichid concentrat contribuie la asigurarea unei îngrijiri de calitate și la prelungirea duratei de viață a dispozitivelor medicale esențiale.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tub lichid de curățare concentrat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tub lichid de curățare concentrat
Tub lichid de curățare concentrat

150,00 lei

Canule Traheale
Logo

Cerere ofertă produs

Tub lichid de curățare concentrat

Vă rugăm apăsați "TRIMITE" și așteptați câteva secunde până se înregistrează cererea.