Clarfon, prietenul de nădejde al pacienților laringectomizați - Canule Traheale

Clarfon, prietenul de nădejde al pacienților laringectomizați

București, 2022

Clarfon este un prieten de nădejde în procesul de recuperare al pacientului laringectomizat. Din acest motiv, în cabinetul Clarfon din orașul tău, oferim cele mai bune soluții de recuperare ale pacienților care au suferit o intervenție de laringectomie sau traheostomie.  

Laringectomia, fie ea totală sau parțială este o operaţie majoră, care presupune îndepărtarea laringelui și a corzilor vocale. Acest lucru conduce la imposibilitatea expirării aerului pe nas sau gură. 

Cunoaștem foarte bine faptul că pe lângă o anevoiasă recuperare la nivel psihologic, care este foarte importantă, sunt necesare şi accesorii medicale precum filtre HME, canule traheale, butoane fonatorii și laringofoane. 

În cabinetele noastre, avem specialiști care pot oferi cele mai bune soluții în materie de dispozitive medicale și putem recomanda cele mai potrivite accesorii care să se plieze pe nevoile pacientului. Clarfon lucrează cu cel mai important producător – Atos Medical, companie medicală cu tradiţie de peste 36 de ani.

Știm că  procesul de recuperare poate să fie anevoios, de aceea propunem cele mai bune soluții:  poţi beneficia de Canule Traheale decontate prin CAS – Casa de Asigurări decontează suma de 1.945,40 lei, pentru 4 bucăţi canule traheale/an.

Tot ce trebuie să faci este să ai documentele necesare pentru a obţine decizia de compensare a dispozitivelor medicale –  canule traheale, filtre HME şi laringofoane:

 • cerere tip către CAS
 • recomandare din partea medicului ORL în care se specifică dispozitivul necesar;
 • adeverinţă de salariat sau talon de pensie;
 • copie după buletin/carte de identitate;
 • Casa de asigurari de sănătate decontează 4 canule traheale pe an şi un laringofon la 5 ani.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Canule Traheale
   Logo